Siirry suoraan sisältöön

Asenna Windows 10 ilmaiseksi

Windows 10 on nykyaikainen käyttöjärjestelmä, joka jokaisen Windowsia käyttävän kannattaa asentaa. Jos tietokoneelta löytyy vielä Windows 7 tai Windows 8.1, on aikaa päivittää se uudempaan käyttöjärjestelmään. Hyödynnä Windowsin käyttäjilleen tarjoamat tarjoukset ja asenna Windows 10 ilmaiseksi. Se onnistuu helposti, kun seuraat netistä löytyviä ohjeita. Käyttöjärjestelmä on maksullinen kaikille niille, joilla ei ole aikaisemmin ollut Windowsia tietokoneellaan. Käyttöjärjestelmän Home-version maksaa noin 120 euroa ja Pro-versio noin 170 euroa, mikäli käyttäjällä ei ole entuudestaan Windowsia.

Asenna Windows 10 ilmaiseksi helpoilla ohjeilla

Kun Windowsin päivittää suoraan netistä löytyvien ohjeiden avulla, ei tietokoneen käyttäjän tarvitse tehdä muuta kuin sallia uuden käyttöjärjestelmän asennus. Windows 10 free install -linkin voi löytää helposti netistä Microsoftin sivuilta.

Ensin uusi Windows 10 ladataan tietokoneelle, jonka jälkeen Windowsille annetaan lupa tehdä muutoksia tietokoneeseen. Käyttäjän tulee siis sallia se, että Windowsilla on pääsy tietokoneeseen ja sen eri ohjelmiin. Muuten käyttöjärjestelmän päivittäminen ei onnistu.

Lopuksi tietokone ilmoittaa, kun käyttöjärjestelmä on päivitetty. Päivittämisen jälkeen on hyvä sulkea mahdollisesti avoimena ollut nettiselain ja aukaista se uudelleen, jotta tietokonetta voi käyttää oikein ja hyödyntää uuden käyttöjärjestelmän tarjoamat hyödyt.

Ilmaisen version hyvät ja huonot puolet

Win 10 -käyttöjärjestelmään päivittäminen ilmaiseksi on tietenkin hyvä asia siitä syystä, että se on täysin ilmaista. Entuudestaan Windowsia käyttävät voivat siis säästä yli 100 euroa, kun heidän ei tarvitse ostaa käyttöjärjestelmää.

Windows 10 on ehdottomasti nykyaikainen käyttöjärjestelmä, joka tulisi löytyä kaikilta. Tässä uudessa käyttöjärjestelmässä ei ole oikeastaan ollenkaan huonoja puolia, vaan kaikki toimii, kuten pitääkin. Se on ottanut suuria harppauksia modernimpaan suuntaan, jos sitä verrataan Windows 7- tai Windows 8.1 -käyttöjärjestelmiin. Ne ovat jo auttamatta hieman vanhentuneita monilta ominaisuuksiltaan.