Siirry suoraan sisältöön

Pixel worlds-windows-11

Sisällysluettelo

Pixel Worlds on suomalaisen Kukouri Mobile Entertainmentin luoma ilmainen MMO-hiekkalaatikkopeli. Peli julkaistiin vuoden 2017 tammikuussa mobiililaitteille ja kesäkuussa Steam-pelipalvelussa muille alustoille. Windows Storeen se ilmaantui pari vuotta myöhemmin.

Pelissä pelaajat voivat luoda omia maailmojaan, pelata ystäviensä kanssa ja kerätä eri esineitä esittelyjä varten. Peli on saanut useita palkintoja maailmalla – muun muassa arvostetun ”Best Indie Game Developer”-palkinnon 2019 Global Mobile Game Awardsissa.

Pixel Worlds - rakenteluopas

Oman pelimaailman rakentaminen ja luominen on Pixel Worlds-pelin perustehtävistä. Seuraavassa vinkkejä, joilla pääset alkuun pelissä:

 • Aloita tutkimalla peliä ja sen mekaniikkaa. Tutustuminen hoituu parhaiten käymällä läpi Tutorial-osan ja testailemalla pelin eri ominaisuuksia.

 • Liity mukaan pelaajayhteisöön oppiaksesi toisten pelaajien kokemuksista ja saadaksesi apua tarvittaessa. Pelaajayhteisöjä voit löytää sosiaalisen median alustoilta, kuten Reddit, Discord ja Facebook.

 • Kerää resursseja ja esineitä rakentaaksesi omaa maailmaasi. Voit tehdä tämän louhimalla, viljelemällä ja käymällä kauppaa muiden pelaajien kanssa.

 • Luo ainutlaatuisia rakenteita kokeilemalla erilaisia rakennusmateriaaleja ja -malleja.

 • Osallistu tapahtumiin ja haasteisiin ansaitaksesi palkintoja ja esitelläksesi luomuksesi.

Vaihtelua hiekkalaatikkopelille osoitteesta kasinoilmanrekisteroitymista.io

Pixel Worldsin kaupankäynti strategiat

Jotta voisit rakentaa uusia maailmoja ja rakennelmia, sinulla pitää olla resursseja ja rahaa. Niitä saat keräämällä resursseja ja esineitä. Lisäksi voit hankkia resursseja louhimalla, viljelemällä maata ja käymällä kauppaa muiden pelaajien kanssa. Ohessa vinkkejä kaupankäyntiin pelissä:

 • Tutki markkinoita: Ennen kaupankäynnin aloittamista, on tärkeää ymmärtää pelin eri kohteiden arvo. Kohteiden hintoja ja arvoja voit tutkailla myös erityisissä vierailemalle maailmoissa, kuten MAG ja PRICES. Lisätietoa saat tutustumalla online-foorumeihin ja -yhteisöihin.

 • Osta halvalla, myy kalliisti. Tämä kaupankäynnin perusperiaate pätee myös Pixel Worldsissa ja siellä kaupattavien tavaroiden kanssa. Etsi, kerää ja osta halvalla aliarvostettuja kohteita ja myy ne arvon noustua sopivalle tasolle.

 • Ole kärsivällinen: Kaupankäynti voi olla hidas prosessi, joten on tärkeää olla kärsivällinen eikä kiirehtiä kauppoja.

 • Käytä aikaa markkinoiden tutkimiseen ja analysoimiseen ennen kuin teet kauppoja.

 • Monipuolista portfoliosi: Älä kerää kaikkia munia samaan koriin. Yritä sen sijaan sijoittaa erilaisiin tuotteisiin minimoidaksesi riskisi.

 • Liity kauppayhteisöön: Kaupankäyntiyhteisöön liittyminen voi olla loistava tapa oppia kokeneilta kauppiailta ja saada vinkkejä viimeisimmistä trendeistä ja strategioista.

Seikkaile eri maailmoissa

Pixel Worldsissa pelaajat voivat luoda omaa ainutlaatuista pikselitaidetta – oman parkour-, seikkailu-, maatila- ja tarinamaailmansa tai vain paikan, jossa he voivat viettää aikaa ja leikkiä ystävien kanssa. He voivat myös louhia resursseja ja luoda uusia lohkoja, rekvisiittaa ja esineitä. Niillä pelaajat voivat muokata maailmojaan ainutlaatuisiksi ja juuri sellaisiksi kuin he itse haluavat maailmansa ja seikkailunsa olevan.

Rakennustekniikat

Rakentaminen Pixel Worldsissa on helppoa ja hauskaa. Vain oma mielikuvituksesi ja tarjolla olevat resurssit ovat rajana oman mielikuvitusmaailmasi luomiseksi. Rakentaminen vaatii resursseja ja esineitä. Niitä saat keräämällä, louhimalla, käymällä kauppaa ja viljelemällä maata.

Rakennustekniikoilta voit opiskella toisilta pelaajilta, pelaajayhteisöistä sekä sosiaalisesta mediasta.

Pets and mounts

Lemmikit ovat virtuaalieläimiä, jotka tulivat peliin ns. Pets Update-päivityksessä. Pelaajat voivat hankkia lemmikin ostamalla yhden kolmesta lajista Shopista ja muuntamalla sen virtuaalilemmikiksi. Lemmikin väriä voi muuttaa ja sen voi nimetä mielensä mukaan. Tämän jälkeen pelaaja saa lemmikkinsä kodin inventaarioonsa ja he voivat sijoittaa sen mihin tahansa maailmaan. Lemmikin koti palaa varastoon, kun se tuhotaan. Lemmikit muistuttavat vähän aikansa suosittuja tamagotcheja. Ne ovat erittäin herkkiä omistajan hoidolle, joten on suositeltavaa, että pelaajat pesevät ja ruokkivat lemmikkinsä ajoittain lemmikin hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseksi.

Mounts eli ratsut ovat eläimiä ja muita kulkuvälineitä, joita pelaavat voivat kasvattaa, rakentaa ja ostaa. Ratsastaessaan pelaajat voivat suorittaa erilaisia toimintoja, kuten rakentaa, louhia ja kalastaa. Uusia Mountseja tulee koko ajan peliin lisää.

Minipelit

Pixel Worldsiin sisältyy erilaisia yhteisöjen luomia minipelejä, joissa voi kilpailla muiden pelaajien kanssa, voittaa palkintoja ja pitää hauskaa. Pixel Worlds tarjoaa myös viikottaisia minipelejä, joissa on mukana laaja valikoima aktiviteetteja. Pelaajille näistä löytyy ainutlaatuisia haasteita ja he voivat voittaa palkintoja peleistä.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä tekniikoita löytyy. Tekniikat ovat kiinni pitkälti siitä, mistä kohteesta on kyse, kuinka kysytty ja kuinka harvinainen se on. Vinkkejä ja kikkoja saat parhaiten toisilta pelaajilta ja peliyhteisöistä.

Kauppaa voivat pelaajat käydä keskenään tai pelaajat voivat mennä markkinoille. Parhaat strategiat ovat; ”Osta halvalla, myy kalliilla”. Pidä varastosi mahdollisimman monipuolisena.

Lemmikkien ja ratsujen lisääminen on ollut yksi isompi juttu. Päivityksissä viilaillaan yleensä pelin olemassaolevia ominaisuuksia sekä julkaistaan em. juhlapäiviin liittyviä esineitä ja resursseja.