Siirry suoraan sisältöön

CyberGhost VPN Windows 10:lle

CyberGhost VPN Windows 10:lle on loistava tapa pitää tietosi turvassa, kun surffailet verkossa. Se luo suojatun yhteyden tietokoneesi ja CyberGhostin palvelimien välille, joten tietosi ovat suojassa hakkereilta, vakoilijoilta ja muilta uhilta. Sen avulla pääset myös estettyihin verkkosivustoihin ja sisältöön, joten voit katsella suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi missä päin maailmaa tahansa, milloin tahansa! Lisäksi se pitää henkilöllisyytesi piilossa, joten voit selata internetiä nimettömänä. CyberGhost VPN on välttämätön kaikille, jotka haluavat pysyä turvassa verkossa.

Mikä on CyberGhost VPN?

CyberGhost VPN on ohjelmisto, jonka avulla voit muodostaa yhteyden internetiin turvallisesti ja anonyymisti. Se luo suojatun yhteyden tietokoneesi ja CyberGhostin palvelimien välille, joten tietosi ovat suojattuja hakkereilta, vakoojilta ja muilta uhilta. Se antaa sinulle myös pääsyn estettyihin verkkosivustoihin ja sisältöön, joten voit katsella suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi milloin tahansa, sijainnistasi riippumatta.

Mitä eroa on CyberGhost VPN:llä ja välityspalvelimella?

CyberGhost VPN salaa tietosi ja reitittää ne CyberGhostin palvelimien kautta, joten voit selata internetiä nimettömänä ja käyttää estettyä sisältöä mistä päin maailmaa tahansa. Välityspalvelin vain muuttaa IP-osoitteesi, joten se ei voi suojata tietojasi kuten CyberGhost VPN. CyberGhost on huomattavasti parempi valinta, jos haluat pysyä turvassa verkossa.

CyberGhost VPN Suomessa ja ulkomailla

CyberGhost VPN Windows 10:lle toimii maailmanlaajuisesti, joten voit käyttää estettyä sisältöä ja selata internetiä turvallisesti riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet. Suomi on hyvin turvallinen maa käyttää CyberGhost VPN:ää, koska siellä ei ole rajoituksia internetin käytölle, eikä hallitus valvo verkkotoimintaa. Jos kuitenkin matkustat maahan kuten Turkkiin, jossa internet-lainsäädäntö on ankarampi, CyberGhost VPN auttaa sinua ohittamaan sensuurin ja käyttämään internetiä vapaasti. Lue enemmän Suomen Internet-lainsäädännöistä ja VPN:n käytöstä sivustolla vpnsuomi.net.

 

Mitä etuja CyberGhost VPN:n käytöstä on Windows 10:llä?

  • Se salaa tietosi ja reitittää ne CyberGhostin palvelimien kautta, joten voit selata internetiä nimettömänä ja käyttää estettyä sisältöä mistä päin maailmaa tahansa
  • Se on yksi markkinoiden parhaista VPN-palveluista, ja sillä on yli 10 miljoonaa tyytyväistä asiakasta
  • Se luo suojatun yhteyden tietokoneesi ja CyberGhostin palvelimien välille, joten tietosi ovat suojassa hakkereilta, vakoilijoilta ja muilta uhilta
  • Se antaa sinulle myös pääsyn estettyihin verkkosivustoihin ja sisältöön, joten voit katsella suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi mistä päin maailmaa tahansa 
  • Se on ehdoton valinta kaikille, jotka haluavat pysyä turvassa verkossa

 

Suojaa tietosi käyttäessäsi julkista WIFI:ä

Julkinen WiFi ei ole turvallinen. CyberGhost VPN salaa tietosi, jotta pysyt turvassa käyttäessäsi julkisia WiFi-pisteitä, esimerkiksi kahviloissa. Se tarjoaa ”tappokytkimen”, joka estää kaiken internet-liikenteen, jos VPN-yhteys katkeaa, joten tietosi eivät koskaan paljastu. CyberGhost tarjoaa myös DNS-vuotosuojauksen, joten henkilöllisyytesi pysyy piilossa, vaikka VPN-yhteys katkeaisi. Kun olet yhteydessä CyberGhost VPN:ään, voit selata internetiä turvallisesti ja käyttää estettyä sisältöä mistä päin maailmaa tahansa.

CyberGhost VPN Suoratoistopalveluissa

Voit myös käyttää CyberGhost VPN:ää suosikkiohjelmiesi ja -elokuviesi suoratoistoon Netflixissä, BBC iPlayerissä ja muissa suoratoistopalveluissa. CyberGhost tarjoaa nopeat nopeudet ja rajoittamattoman kaistanleveyden, joten voit suoratoistaa HD-sisältöä ilman puskurointia.  CyberGhost VPN on yhteensopiva myös Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän kanssa, joten voit pitää tietosi turvassa tietokoneellasi, puhelimellasi, tai tabletillasi.

 

Maksaako CyberGhost VPN:n käyttäminen Windows 10:llä?

CyberGhost VPN on maksullinen palvelu. Voit valita useista tilauspaketeista tarpeidesi mukaan. Palvelu tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, jotta voit kokeilla palvelua ennen sen ostamista. CyberGhost VPN on hyvä vastine rahalle ja välttämätön työkalu kaikille, jotka haluavat pysyä turvassa verkossa.

Valitse itsellesi sopivin palvelin

CyberGhost VPN tarjoaa useita palvelinsijainteja, joista valita. Voit valita palvelimen sijaintisi tai sen sisällön sijainnin perusteella, jota haluat mieluiten käyttää. CyberGhost tarjoaa myös palvelimia tiettyihin tarkoituksiin, kuten suoratoistoon tai torrentointiin. Voit muodostaa yhteyden sinulle sopivaan palvelimeen muutamalla napsautuksella.

 

Miten hankin CyberGhost VPN:n Windows 10:lle?

  1. Lataa CyberGhost VPN Windows 10:lle CyberGhostin verkkosivustolta tai Microsoft Storesta. Jos sinulla tällä hetkellä ei ole windows 10 ohjelmistoa, voit päivittää siihen ilmaiseksi seuraamalla linkkiä.
  • Kun lataus on valmis, avaa tiedosto ja seuraa sen asentamisohjeita.
  • Kun sovellus on asennettu, käynnistä ja muodosta yhteys palvelimeen.
  • Olet nyt yhteydessä CyberGhost VPN:ään! Nauti turvallisesta ja anonyymista internet-yhteydestäsi.

 

CyberGhost VPN:ään liittyvät riskit

CyberGhostin käyttöön liittyy joitakin riskejä, mutta onneksi niiden hyödyt peittävät ne. Suurin riski on, että joku, jonka ei pitäisi päästä käsiksi tietoihin, voi siepata ne. Tämä on kuitenkin epätodennäköistä, jos käytät hyvämaineista VPN-palvelua, kuten CyberGhostia. Toinen riski on se, että internet-yhteytesi voi olla hieman hitaampi, kun käytät VPN:ää. Tämä johtuu siitä, että tietoliikenteesi on kuljettava tiettyjen palvelimien kautta ennen kuin se pääsee määränpäähänsä. CyberGhostin palvelimet ovat kuitenkin nopeita ja luotettavia, joten sinun ei pitäisi huomata merkittävää hidastumista.

Miksi siis valita CyberGhost VPN Windows 10:llei?

CyberGhost on erinomainen valinta, sillä se on yksi markkinoiden parhaista VPN-palveluista, eikä sen Windows 10 -sovellus ole poikkeus. CyberGhost VPN on helppokäyttöinen, tarjoaa korvaamattoman turvallisuuden ja yksityisyyden suojan ja antaa sinulle pääsyn estettyihin verkkosivustoihin ja sisältöön. Jos siis etsit loistavaa tapaa pysyä turvassa verkossa, tämä palvelin on täydellinen valinta. Kokeile CyberGhost VPN:ää Windows 10:lle jo tänään!