Siirry suoraan sisältöön

ExpressVPN Windows 10 koneelle.

ExpressVPN Windows 10 koneelle.

VPN on turvallinen tapa selata internetiä ja pitää tietosi yksityisinä. Mutta mikä on VPN ja miten se toimii? Tässä ExpressVPN for Windows 10 -oppaassa opit kaiken mitä sinun on tiedettävä VPN:stä, ja miten se auttaa pitämään sinut turvassa verkossa.

Saatavilla on monia VPN-palveluja, mutta kaikki eivät ole samanarvoisia. Siksi esittelemme yhden markkinoiden luotettavimmista ja suosituimmista VPN-palveluista Windows 10 järjestelmälle. Siispä mikäli et vielä ole täysin varma siitä minkä VPN palvelun valitsisit, esitellään ohessa yksi turvallisimmista vaihtoehdoista. Mikäli vielä tämän jälkeen emmit, on Parasvpn.org sivusto hyvä verkkolähde lisä tutustumiselle. Parasvpn.org tarjoaa käyttäjille arvokasta sisältöä ja vertailupalveluja. Sivusto tarjoaa käyttäjille puolueettomia, kolmannen osapuolen arvosteluja markkinoiden parhaista VPN-palveluntarjoajista. Parasvpn.org on riippumaton verkkosivusto, joiden arvostelut perustuvat käyttäjien omiin henkilökohtaisiin kokemuksiin. Mikäli et vielä ole siis täysin vakuuttunut, kannattaa sivustolta käydä lukemassa lisää aiheesta.

VPN:n ABC

Mikä on VPN?

VPN eli virtuaalinen yksityinen, on eräänlainen tekniikka, jonka avulla voit luoda yksityisen ja turvallisen yhteyden toiseen verkkoon internetin välityksellä. VPN:n avulla voit käyttää alueellisesti lukittua sisältöä, pitää tietosi turvassa hakkereilta ja paljon muuta.

Miten VPN toimii?

VPN toimii reitittämällä internet-liikenteesi salatun tunnelin kautta. Tämä tunnelin ansiosta kukaan ei voi nähdä, mitä teet verkossa. Kaikki internet-liikenteesi ohjataan myös suojatun palvelimen kautta, joten kenenkään on vaikea jäljittää sijaintisi.

Miksi minun tulisi käyttää VPN:ää?

VPN:n käyttämiseen on monia syitä. VPN voi auttaa sinua pääsemään alueellasi estettyyn sisältöön. Se voi myös pitää tietosi turvassa hakkereilta, kun käytät julkista Wi-Fi-verkkoa. Sen avulla voit myös pysyä anonyyminä verkossa, jotta toimintojasi ei voida jäljittää.

Miten VPN:ää käytetään?

VPN:n käyttäminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä VPN-palveluun, ladata VPN-ohjelmisto ja muodostaa yhteys palvelimeen. Kun yhteys on muodostettu, internet-liikenteesi ohjataan VPN:n kautta, ja pääset käyttämään sisältöä, joka on normaalisti estetty alueellasi.

ExpressVPN

Jos etsit luotettavaa ja turvallista VPN:ää Windows 10:lle, ExpressVPN on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Se on yksi markkinoiden suosituimmista VPN-verkoista, ja sillä on hyvä maine sekä nopeana että turvallisena verkkona. ExpressVPN on myös yhteensopiva useiden laitteiden, kuten reitittimien kanssa. Jos siis etsit VPN:ää, joka auttaa sinua suojaamaan yksityisyyttäsi ja pitämään tietosi turvassa, on ExpressVPN on ehdottomasti varteen otettava vaihtoehto.

ExpressVPN:n asennusprosessi on yksinkertainen ja suoraviivainen, ja sitä on helppo käyttää kun se on toiminnassa. Käyttöliittymä on selkeä ja käyttäjäystävällinen, joten se on hyvä valinta niille, jotka ovat vasta-alkajia VPN:ssä. ExpressVPN tarjoaa myös useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan valinnan windows 10 -käyttäjille. Ensinnäkin sillä on laaja palvelinverkosto, jossa on yli 3000 palvelinta 94 maassa. Tämä tarkoittaa, että löydät todennäköisesti palvelimen, joka on lähellä sijaintiasi, mikä on tärkeää nopeuden ja luotettavuuden kannalta. Toiseksi ExpressVPN käyttää OpenVPN-protokollaa, joka on tunnettu nopeudestaan ja turvallisuudestaan. Se tarjoaa myös kill switch -toiminnon, joka katkaisee internet-yhteytesi, jos VPN-yhteys katkeaa, jotta tietosi eivät paljastuisi. ExpressVPN:llä on lisäksi tiukka ei-lokituskäytäntö, mikä tarkoittaa, että tietojasi ja toimintojasi ei koskaan tallenneta tai seurata. Tämä on tärkeää yksityisyystietoisille käyttäjille, jotka eivät halua, että heidän online-toimintaansa valvotaan. ExpressVPN tarjoaa 24/7 asiakastukea, joten mikäli sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, on joku aina valmiina auttamaan. Kaiken kaikkiaan ExpressVPN on erinomainen valinta Windows 10 -käyttäjille, jotka etsivät nopeaa, turvallista ja luotettavaa VPN-palvelua.

Näillä ohjeilla saat asennettua ExpressVPN:n nopeasti ja luotettavasti Windows 10 koneellesi.

ExpressVPN:n käyttöönotto Windows 10:ssä on helppoa. Seuraa vain näitä ohjeita ja olet valmis aloittamaan selaamisen yksityisesti ja turvallisesti Windows 10:ssä ExpressVPN:n avulla.

  1. Avaa verkkoselaimesi ja siirry ExpressVPN:n verkkosivustolle.
  2. Rekisteröidy ExpressVPN:n tilaukseen. Voit valita ja valitse haluamasi suunnitelma.
  3. Napsauta ”Lataa” -painiketta Windows 10:lle.
  4. Suorita ladattu tiedosto ja seuraa ohjeita ExpressVPN:n asentamiseksi.
  5. Kun asennus on valmis, käynnistä ExpressVPN-sovellus ja kirjaudu sisään tilisi tiedoilla.
  6. Muodosta yhteys haluamaasi palvelinsijaintiin ja aloita internetin selaaminen turvallisesti ja yksityisesti.

VPN:n määrittäminen Windows 10:ssä

  1. Avaa Käynnistä-valikko ja etsi ”VPN”.
  • Valitse tulosluettelosta ”Lisää VPN-yhteys”.
  • Anna VPN-tiedot, kuten palvelimen osoite, protokollatyyppi ja kirjautumistiedot.
  • Napsauta ”Tallenna”

ExpressVPN on yksi suosituimmista VPN-palveluista Windows 10:lle, ja hyvästä syystä. Se on nopea, turvallinen ja helppokäyttöinen, ja sen yksinkertainen käyttöliittymä tekee siitä loistavan valinnan ensikertalaisille VPN-käyttäjille. ExpressVPN tarjoaa myös suuren valikoiman palvelinsijainteja, muun muassa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa. Siispä jos etsit Windows 10:lle VPN:ää, joka on sekä nopea että turvallinen, ExpressVPN on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Suuren palvelinverkon ja vahvojen tietoturvaominaisuuksien ansiosta se on loistava valinta niille, jotka haluavat suojella yksityisyyttään verkossa. Ja 24/7-asiakastuen ansiosta saat aina apua, kun sitä tarvitset. ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla sitä ilman riskejä. Jos et ole tyytyväinen, ota yhteyttä asiakastukeen 30 päivän kuluessa ja pyydä hyvitystä. Joten älä odota enää, vaan aloita ExpressVPN:n käyttö jo tänään!