Siirry suoraan sisältöön

Pelit joista voit nauttia Windows-käyttöjärjestelmällä

Pelit joista voit nauttia Windows-käyttöjärjestelmällä

Windows on yksi parhaista käyttöjärjestelmistä ihmisille, jotka haluavat nauttia PC-pelaamisen tarjoamista kokemuksista. Windowsin suosiolle ja arvostukselle PC-pelaamisen maailmassa on useampia syitä, joista yksi on se, että Windows-käyttöjärjestelmälle on saatavilla valtava kirjasto videopelejä, jotka on kaikki suunniteltu vastaamaan erilaisten pelaajien tarpeita, sekä makutottumuksia. Kirjastoon kuuluu valtava määrä videopelejä, jotka on helppo ladata tietokoneellesi esimerkiksi Steamin tai muiden pilvipalveluihin perustuvien alustojen avulla. 

Hitman 3

Hitman 3 on tanskalaisen pelistudio IO Interactiven ylivoimaisesti tunnetuin ja taidokkain teos ja sille on hyviä syitä. Hyppää maailman taidokkaimman palkkamurhaajan, Agentti 47:n kenkiin ja murhaa kohteitasi maailman eksoottisimmissa kohteissa, kuten Dubaissa, Miamissa, sekä Malediiveilla ja nauti upeista grafiikoista. Hitman-sarja on jo pitkään ollut stealth-pelien fanien suosiossa, mutta tämä vuonna 2021 julkaistu jatko-osa Hitman-trilogialle antaa sille entistä enemmän kunniaa. Peli on saatavilla Windowsille tällä hetkellä esimerkiksi Epic Gamesin kautta.

Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion on Ubisoftin Watch Dogs-pelisarjan uusin ja monilla tavoin paras julkaisu. Peli sijoittuu dystopiseen Lontooseen ja seuraa pääosin valitsemaasi hakkeria, jonka tehtävänä on tuhota turvallisuusyritys Albionin resurssit pitää Lontoota vangittuna. Kriitikot ovat kehuneet peliä laadukkaaksi sekä sen grafiikoiden, että tarinan osalta. Tämä vuonna 2021 julkaistu peli on saatavilla Windowsille esimerkiksi Ubisoftin Uplayn kautta.

Grand Theft Auto V

Tämä vuonna 2013 julkaistu osa maailmankuulua Grand Theft Auto-sarjaa on edelleen vuonna 2021 yksi parhaista pelikokemuksista, joista voit nauttia tietokoneellasi. Saatavilla on sekä pelin arvostettu tarinamoodi, että suosittu online-moodi. Grafiikat ovat myös jopa edelleen markkinoiden korkeinta tasoa, varsinkin erilaisten modien avulla. Saatavilla esimerkiksi Steamissa. Samanlaista viihdettä, kuin Grand Theft Auton pelaaminen löytyy esimerkiksi Ninja Casinosta, josta löydät Suomen parhaat kolikkopelit. 

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 on Rockstar Gamesin kehittämä jatko-osa alkuperäiselle Red Dead Redemption-pelille. Se sisältää mielenkiintoisen tarinamoodin, sekä online-moodin. Tämän lisäksi peli sisältää mahtavat grafiikat, joka ei ole mitenkään poikkeuksellista Rockstar Gamesin kehittämälle pelille. Saatavilla esimerkiksi Steamissa. Haluatko tietää enemmän Red Dead Redemption 2:n sisällöstä? Tutustu siihen Rockstar Gamesin verkkosivuilla.

Yakuza 0

Yakuza 0 on Segan kehittämä toimintaseikkailupeli. Tämä japaninkielinen mestariteos seuraa kahden Yakuza-gangsterin elämää 80-luvun Japanin alamaailmassa. Mukaan kuuluu myös laadukkaat grafiikat, sekä kehutut taistelumekaniikat. Saatavilla esimerkiksi Steamissa. Haluatko tietää enemmän Yakuza 0:sta ja sen sisällöstä? Tutustu peliin sen kehittäjän, Segan verkkosivuilla.

Yakuza: Like a Dragon

Yakuza: Like a Dragon on toinen Segan, Yakuza-sarjaan kuuluva toimintaseikkailupeli. Peli on Yakuza 0-pelin tapaan japanilaisen alamaailman tapahtumia seuraava mestariteos, mutta seuraa erilaisia hahmoja, erilaisen aikakauden Japanissa. Grafiikoita on parannettu entisestään ja taistelumekaniikat ovat taistelupelien parasta laatua. Saatavilla esimerkiksi Steamin kautta.

Death Stranding

Death Stranding on Kojima Productions-studion vuonna 2020 julkaisema toimintapeli. Se sisältää mielenkiintoisen tarinan, taidokkaat näyttelijät, sekä näyttävät grafiikat. Saatavilla esimerkiksi Steamissa.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt on Windowsille vuonna 2015 julkaistu toiminta-RPG. Pelissä voit nauttia kauniista grafiikoista, mukaansatempaavasta tarinasta, sekä kauniista ääniraidasta. Saatavilla PC:lle esimerkiksi Steamin kautta.

Doom: Eternal

Doom: Eternal on Doom-pelisarjan uusin ja vaikuttavin julkaisu. Se sisältää hämmästyttävän laadukkaan ääniraidan, grafiikat, sekä tarinan. Saatavilla esimerkiksi Steamin kautta.

Resident Evil Village

Resident Evil Village on vuonna 2021 julkaistu Resident Evil-pelisarjan uusin ja vaikuttavin peli. Peliä on kehuttu esimerkiksi sen hurmaavien grafiikoiden, sekä mielenkiintoisen tarinan suhteen. Saatavilla tietokoneelle esimerkiksi Steamin kautta.