Siirry suoraan sisältöön

Windows 10 asennus helposti verkossa

Windows 10 asennus helposti verkossa

Tietokoneita käytetään nykyään lähes kaikkeen elämässämme. Ne ovat tärkeä osa niin työpäiväämme kuin myös vapaa aikaamme. Tästä syystä on hyvin tärkeää, että tietokoneesi on aina loistavassa käyttökunnossa. Tästä huolehtimiseen on monta erilaista keinoa.

Yksi tärkeimmistä keinoista tietokoneesi toimivuuteen on huolehtia sen käyttöjärjestelmästä. Käyttöjärjestelmä vaikuttaa todella moneen asiaan tietokoneessasi, kuten sen kaikkien ohjelmien toimivuuteen.

Käyttöjärjestelmiä on monia erilaisia, mutta Windows yhtiön vaihtoehdot ovat ehdottomasti kaikista suosituimpia. Tässä artikkelissa keskitymme yhteen suosituimpaan vaihtoehtoon, Windows 10, käyttöjärjestelmään. Kerromme, miksi se on niin suosittu ja saattaa sopia myös sinulle, miten ladata sen ja sen kahdesta eri variaatiosta.

Miksi valita Windows 10

Miksi siis edes valita Windows 10 käyttöjärjestelmä? Kyseessä on itseasiassa yksi koko maailman tunnetuimmista ja suosituimmista käyttöjärjestelmistä. Se luotiin vuonna 2015, ja se on itseasiassa Microsoft yhtiön viimeinen luoma Windows ohjelmisto. He ovat myös kertoneet, että tämä on viimeinen, minkä he tulevat luomaan.

Tämä kertoo siitä, kuinka paljon aikaa ja resursseja käyttöjärjestelmän luomiseen käytettiin aikaa. Sen lisäksi tämä kertoo siitä, että tätä käyttöjärjestelmää vain parannetaan ajan kanssa enemmän ja enemmän. Se sopiikin hyvin monille erilaisille laitteille, ja sopii monien erilaisten käyttäjien tarkoituksiin.

Windows sopii monien erilaisten ohjelmien kanssa, mikä tekee siitä hyvin suositun. Lisäksi varsinkin monien erilaisten pelien pelaajat pitävät enemmän Windows käyttöjärjestelmistä. Tämä johtuu siitä, että tämä vaihtoehto tukee enemmän erilaisia pelejä kuin Applen käyttöjärjestelmä tekee.

Voiko Windows 10 ladata myös Applen laitteelle

Yksi hyvin yleinen kysymys, joka on monien mielessä, on se käykö Windows käyttöjärjestelmät myös Applen laitteisiin. Tämä kysymys tietenkin johtuu siitä, että Applella on oma käyttöjärjestelmästä.

Kuten kuitenkin mainitsimme yllä, Windows käyttöjärjestelmä sopii useampiin erilaisiin peleihin ja muihin sovelluksiin kuin Applen käyttöjärjestelmä sopii. Jos sinulla onkin käytössä Applen laite, mutta mietit Windows käyttöjärjestelmän lataamista, meillä on hyviä uutisia. Tämä nimittäin onnistuu ihan yhtä helposti, kuin sen lataaminen muille laitteille.

Miten voin ladata Windows 10 ohjelmiston

Miten sitten voit ladata Windows 10 käyttöjärjestelmän? Se onnistuu todella helposti. On olemassa monia eri sivustoja, mitkä esittelevät hyvinkin yksityiskohtaisesti, miten koko prosessi onnistuu. Yksinkertaistettuna tämä onnistuu siirtymällä heidän omalle sivustolleen, ja seuraamalla siellä olevia ohjeita.

Jos haluat olla hyvin varma siitä, ettei mitään ongelmia astu esiin missään vaiheessa, on hyvä idea tehdä tarvittavia tallennuksia. Voit siirtää kaikki tärkeät tiedostosi joko ulkoiselle kovalevylle tai verkkoon. Tällä tavalla varmistat, että kaikki tärkeät tiedostosi ovat varmasti suojassa, jos jotain tapahtuu.

Oletettavasti näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan. Voit aina ottaa yhteyttä halutessasi heidän asiakaspalveluunsa. Täällä he neuvovat sinua niin erilaisissa kysymyksissä kuin myös ongelma tilanteissa. Jos sinun tiedostoillesi tapahtuu jotain, ota siis heihin yhteyttä ja he auttavat sinua varmasti.

Valitse Home tai Pro versio

Ennen kuin lataat itsellesi Windows 10 ohjelmiston, sinun tulee valita, kumman version haluat. Nimittäin aivan kuten kaikista muistakin Windows ohjelmistoista, myös Windows 10 ohjelmistosta on sekä Home, että Pro versio.

Sinulle sopivimman vaihtoehdon päättäminen on kuitenkin hyvin yksinkertaista. Home versio sopii käyttäjille, jotka käyttävät tietokonetta vapaa-ajallaan esimerkiksi internetin selaamiseen, ja sähköpostin käyttöön. Tämä onkin yleinen versio peruskäyttäjien kanssa. Jos tarvitset Windows ohjelman joko työtietokoneeseesi tai olet tietokoneiden harrastaja, Pro versio saattaa olla sopivampi vaihtoehto. Kun olet tämän päätöksen tehnyt, sinulle ei jää muu kuin sen helppo lataaminen ja asentaminen verkon kautta.