Siirry suoraan sisältöön

Windows 10 tukevat ohjelmat sopivat jokapäiväiseen käyttöön

Windows 10 tukevat ohjelmat sopivat jokapäiväiseen käyttöön

Windows 10 käyttöjärjestelmän hankkimiseen on lukemattomasti erilaisia syitä, kuten varmastikin tiedät tätä sivustoa lukiessasi. Se on hyvin käytännöllinen käyttöjärjestelmä todella monilta eri kulmilta katsottuna. Kuitenkin käyttöjärjestelmän tärkein tehtävä on loppujen lopuksi muiden sovelluksien mutkaton toimiminen.

Windows 10 on onneksi tähän aivan loistava käyttöjärjestelmä. Vaikka sinulla olisi käytössä jonkin toisen yhtiön käyttöjärjestelmä, on nimittäin hyvinkin mahdollista, että sinulla on käytössä monia ohjelmia, jotka tukevat Windows 10. Tämä tarkoittaa sitä, että ne toimivat usein vielä paremmin Windows 10 käyttöjärjestelmässä kuin muilla ohjelma-alustoilla.

Verkko on mahdollistanut myös valuuttojen digitaalisen käytön, koska erilaiset kryptovaluutat ovat tulleet vuosien aikana suositummiksi. Digitaalisten valuuttojen kauppaa voi käydä erilaisilla netin kaupankäyntialustoilla, joita on esimerkiksi eToro. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin eri Microsoft Office paketin ohjelmiin, jotka ovat sinulle aivan varmasti tuttuja, muttet ehkä tiennyt niiden kuuluvan saman yhtiön alaisuuteen.

Microsoft Excel tuo selkeyttä töihin kuin vapaa aikaasi

Monet meistä tietävät tunteen, mikä tulee Excelin aiheuttamasta tuskasta. Kollegasi saa sen eri toimintojen kuten Partial Match haun näyttämään niin helpolta, mutta sinun yrittäessäsi kaikki menee väärin ja sekaisin.

Microsoft Excel on ehdottomasti yksi niistä ohjelmista, jotka vaativat hieman intensiivistä opiskelua. Kuitenkin kunhan olet oppinut kaikki näppärät toiminnot, tulet yllättymään kuinka helppoa ohjelman käyttö on. Monet yhdistävät Excelin käytön pelkästään sarakkeisiin ja numeroihin, mutta se on käytännöllinen monilla muillakin tavoilla. Voit käyttää sitä hyödyksesi niin budjetin suunnittelussa, kuin vaikka suursiivous tai muutto apuna. Kaiken lisäksi voit hoitaa hankalampiakin laskutoimia suoraan ohjelman eri toimintojen avulla.

Kirjoitusohjelmien klassikko Microsoft Word toimii vieläkin

Kaikista suosituin ja käytetyin Microsoft ohjelma on ehdottomasti Word. Suurin osa meistä ovat käyttäneet tätä veteraani ohjelmaa koulusta lähtien eri tehtävien täyttämiseen. Kukapa voisi unohtaa Clippy-klemmarin, joka nauratti ja ärsytti kaikkia meitä vuosien ajan.

Microsoft Word on klassikko hyvästä syystä. Muut kirjoitusohjelmat yksinkertaisesti eivät ole päässeet samalle tasolle, elleivät he ole täysin kopioineet malliaan alkuperäisestä ohjelmasta. Ja jos vaihtoehtona on alkuperäinen vaihtoehto tai kopio, suurin osa meistä valitsee mieluummin alkuperäisen ohjelman. Onkin hyvin mahdollista, että vaikket hankkisi mitään muuta Microsoft ohjelmaa, tulet hyvin nopeasti uuden koneen hankittuasi kaipaan tätä ohjelmien kuningasta.

Outlook ja Calendar auttavat pitämään elämäsi järjestyksessä

Microsoft on tehnyt loistavaa työtä helpottaakseen käyttäjien elämää niin töissä kuin vapaa ajallakin. He ovat yhdistäneet sähköposti ja kalenteri ohjelmansa toistensa kanssa toimiviksi palveluiksi. Tällä tavalla, jos saat kutsun Outlook sähköpostitse, se tulee näkymään automaattisesti Calendar palvelimessa, kunhan olet hyväksynyt tapahtuman.

Mikä parasta, jos olet yhdistänyt puhelimesi ja tietokoneesi, tapahtumat päivittyvät automaattisesti myös puhelimeesi. Tällä tavalla voi olla aina varma, ettet unohda mitään tärkeää tapahtumaa. Oli kyseessä sitten illallinen ystävien kesken, tai työtapaaminen, tulet välttämään aina-inhottavan kaksinkertaisen varauksen.

Liity kokouksiin tai pidä yhteyttä ystäviin Teamsin avulla

Puhuessamme tärkeistä tapahtumista ja kokouksista, tulee tietenkin mainita Teams palvelu. Aivan kuten Outlook ja Calendar sovellukset, myös tämä ohjelma on linkitetty. Toisin sanoen, voit nähdä suoraan sovelluksesta mitä kokouksia sinulla on tiedossa, ja voit ottaa niihin osaa samaa sovellusta apunasi käyttäen.

Microsoft Teams on tietenkin suuressa käytössä työmaailmassa, mutta se on hyvin käytännöllinen myös vapaa ajalla. Voit pitää yhteyttä niin ystäviesi kuin sukulaistesi kanssa hyvin mukavasti oman kotisi turvasta. Tämä on varsinkin käytännöllistä, jos toinen henkilö asuu aivan toisella puolella Suomea tai vaikka aivan eri maassa. Yhteyden pito ei ole ikinä ollut näin mukavaa ja helppoa. Tutustu kaikkiin erilaisiin mahdollisuuksiin, joita eri Microsoft ohjelmat tarjoavat, sillä yllä mainitsemamme vaihtoehdot ovat todellakin vasta alku!